Besøk av NLF-toppen

søndag, 28 oktober, 2018

Fredag hadde vi besøk av Geir A. Mo, direktør i Norges Lastebileier Forbund (NLF). Dette er ikke hverdagskost for en liten lastebileier nord i Gudbrandsdalen. Direktøren hadde satt av tid til både løst og fast rundt vår historie, satsingen vår, vår formening om fremtiden og forventninger vi måtte ha til forbundet. Dette setter vi pris på. Du er hjertelig velkommen tilbake i både formelle og uformelle settinger.

Dette har vår miljøansvarlig, Erland Tullut og si om sine tanker rundt fremtiden vår:

«De neste 10-12 kommende årene tror jeg vil være de mest avgjørende årene for norsk transportbransje. Det er nå vi har muligheten til å være med på endringen og posisjonere oss for fremtiden. Vi må gå inn i fremtiden med åpent sinn og være villig til å være med på endringene som kommer. Det vil helt sikkert skje mye på flere fronter, det gjelder bare å henge med å ta utfordringene som kommer. Strengere krav, mer opplæring, større effektivitet, mer utnyttelse, nye jobber, ny teknologi.»

«Det vil alltid være behov for transport i en eller annen form, med eller uten lastebil. Vi er en transportør av varer og en leverandør av transporttjenester, så får utviklingen vise om det må skje med en lastebil eller på andre måter» – Erland Tullut