Milepæl på veien mot nullutslipps-transport!

torsdag, 8 november, 2018

Vi i Gudbrandsdal Frakt AS tar miljøet på alvor. Vi er for å kutte i utslipp og fronte en grønn omstilling i transportbransjen.
Ved å reservere 2 nye «Nikola Tre» trekkvogner ønsker vi å vise at vi mener alvor. Vårt fotavtrykk skal reduseres ytterligere. Det er mulig å tenke litt annerledes og alternativt også for oss i transportbransjen. Vi håper jo også selvsagt på at vår satsing på miljøvennlige løsninger skal tiltrekke seg flere kunder.

Miljøvennlig og trafikksikker

Det er nå vi har muligheten til å være i forkant av endringene og posisjonere oss for fremtiden. Vi må gå inn i fremtiden med åpent sinn og være villig til å være med på endringene som kommer.
I tillegg til at de nye lastebilene våre skal være miljøvennlige, er de også mer trafikksikre enn bilene vi har idag.
Batteripakka gjør sin nytte i at tyngdepunktet blir lavere en alle andre lastebiler på markedet, noe som har stor betydning på denne typen trekkvogner. Med regenerative bremser i tillegg til luft-skivebremser vil også bremselengden reduseres. De regenerative bremsene vil starte ned bremsingen innen 10 millisekunder, noe som er over 100 ganger raskere en de vanlige luft-skivebremsene.